Walk & Talk – kävelylle englanniksi

Tiina /

Kielikumppani aloitti englannin keskustelukävelyt jo vuosia sitten turkulaisten yritysten henkilöstölle. Kävelyssä tapahtuva raajojen ristikkäisliike tukee tutkitusti muistamista ja oppimista. Kävelyopiskelu ole yhtään huono idea näin korona-aikaan! Kävely raittiissa ulkoilmassa on tehokas ja hyvin luonnollinen tapa treenata keskustelutaitoja. Kyseessä ei ole mikään vauhdikas ravaus, vaan sopivan reipas kävely, jonka aikana keskustellaan juuri sinulle olennaisista (työ)asioista. Tapaamisen jälkeen saat sähköpostiisi sanoja/ilmaisuja, joihin olemme kävelyn aikana törmänneet.

Mikäli siis haluat keskustelutaitojasi hioa, nyt kannattaa tarttua konkarikouluttajan korona-ajan tarjoukseen:

3 x 60 min kävely Ruissalossa (mahdollisesti muuallekin sovittavissa) + sähköpostilähetykset: 190 e + alv 24%.
TAI:
5 x 60 minuutin kävely + sähköpostilähetykset 275 e + alv 24 %

Tarjous on voimassa vuoden -20 loppuun ja kävelyt tehdään viimeistään ensi vuoden helmikuuhun mennessä. Mikäli työnantajasi satsaa koulutukseen, alv on tietysti vähennyskelpoinen. Mikäli työnkuvasi vaatii englannin osaamista, saatat yksityishenkilönäkin saada verottajalta mahdollisuuden liittää koulutuskustannus omaan verotukseesi.

Lenkkikoulutus sopii hyvin joko yksityistunteihin tai pariopetukseen ja sen voi yhdistää Kielikumppanin online-koulutukseen http://kielikumppani.fi/englannin-yksityistunnit-verkossa-jalleen-elokuusta-alkaen/

Nähdäänkö lenkkipolulla? CU!

Haluatko jutella asiasta tarkemmin? Ota yhteyttä: tiina.purhonen@kielikumppani.fi / 0400 744 863