Työhaastattelu edessä, sujuuko englanniksi?

Tiina /

Onko edessä työhaastattelu ja tiedät, että osa haastattelusta tapahtuu englanniksi? Ja tilanne alkaakin hiukan hermostuttaa… Tule Kielikumppanin Tiinan kanssa jutustelemaan asiasta verkkotapaamiseen – in English of course! Kummasti helpottaa – tästä on yli 20 vuoden aikana kertynyt kova näyttö, joten ei tarvitse muuta kuin uskaltaa ottaa yhteyttä. Homma onnistuu nopeastikin, joskushan tilanteet tulevat eteen ns. pyytämättä ja yllättäen. Käytämme alustana Whereby-sovellusta, johon pääset helposti linkillä, jonka lähetämme sähköpostiisi.

Ota yhteyttä ja jos asian kanssa kova kiirus on, kannattaa soittaa 0400 744 863 ja jättää viesti. Voi olla, että Tiina ei voi vastata ihan heti, jos on juuri kiinni englannin tai ranskan koulutuksissa. Soitamme kuitenkin takaisin pikapikaa!

Etukäteen tehtävä puhelu on olennainen osa tätä minikoulutusta, jotta voit kertoa (in Finnish tietty) tilanteesta: mihin, millaiseen tehtävään olet hakemassa, miksi englannin osuus jännittää ja/tai mitä olet aiemmin tehnyt. Tiina pystyy tietojen perusteella miettimään, miten asiaa on parasta lähestyä varsinaisen tapaamisen aikana.

Hinnoittelu

Puhelu 15-30 min. + online-tapaaminen 1½ tuntia Whereby-alustalla: 120 e (sis. alv 24%) tai
Puhelu 15-30 min. + tapaaminen Logomossa 1½ tuntia: 140 e (sis. alv 24%)

Mikäli sinulla ei ole aivan mahdoton kiire ennen haastattelutilaisuutta tai haluat vielä lisää harjoitusta esim. treenataksesi tietyt asiat uudelleen:

2.tapaaminen online 45 min: 50 e (sis. alv 24%)

Laitetaan hermot kuriin yhteistuumin ja varmistetaan onnistumisesi!

See you (online)!

Kategoriat: Uncategorized