Let’s Walk & Talk

Tiina /

Kielikumppani aloitti englannin keskustelukävelyt jo vuosia sitten turkulaisten yritysten henkilöstölle. Kävelyssä tapahtuva raajojen ristikkäisliike tukee tutkitusti muistamista ja oppimista. Ulkona opiskelu sopii mainiosti myös näin korona-aikaan! Kävely raittiissa ulkoilmassa on tehokas ja hyvin luonnollinen tapa treenata keskustelutaitoja. Näinhän jo kreikkalaiset filosofit muinoin homman hoitivat 😉 Kyseessä ei ole mikään vauhdikas ravaus, vaan sopivan reipas kävely, jonka aikana keskustellaan juuri sinulle olennaisista (työ)asioista. Tapaamisen jälkeen saat sähköpostiisi sanoja/ilmaisuja, joihin olemme kävelyn aikana törmänneet.

Tässä koronakevään 2021 tarjouksemme:

3 x 60 min kävely Ruissalossa + sähköpostilähetykset: 255 e + alv 24%.
TAI:
5 x 60 minuutin kävely + sähköpostilähetykset 400 e + alv 24 %

Tarjous on voimassa toukokuun -21 loppuun ja kävelyt tehdään viimeistään kesäkuuhun mennessä. Mikäli työnantajasi satsaa koulutukseen, alv on tietysti vähennyskelpoinen. Mikäli työnkuvasi vaatii englannin osaamista, saatat yksityishenkilönäkin saada verottajalta mahdollisuuden liittää koulutuskustannus omaan verotukseesi. Asiaa kannattaa varmasti verottajalta kysäistä!

Lenkkikoulutus sopii hyvin joko yksityistunteihin tai pariopetukseen. Kahden henkilön osallistuessa hinta tietysti puolittuu ja se laskutetaan kahtena eri laskuna. Koulutuksen voi halutessaan myös yhdistää Kielikumppanin online-koulutukseen http://kielikumppani.fi/englannin-yksityistunnit-online/

Nähdään lenkkipolulla!

Haluatko jutella asiasta tarkemmin? Ota yhteyttä: tiina.purhonen@kielikumppani.fi / 0400 744 863