Kielikumppanin uusi verkkokauppa

Tiina /

Nyt on meilläkin vihdoin ihkaoma verkkokauppa! Alkuun veimme sinne suosituimman tuotteemme eli englannin keskustelukurssin yksityistunteina. Tarjolla on myös lyhyt yhden kerran englannin keskustelutaitotason arviointi. Lisäksi kaupassa on lukiolaisille sekä yksityis- että pariopiskelumahdollisuudet.

Myös online-kurssien täytyy olla tehokkaita eli asiakkaan tulee saada vastine maksulleen, tämä on aina ollut ja tulee aina olemaan Kielikumppanin ykköskriteeri. Toinen on se, että totista torvensoittoa ei täältä tuutata, vaan homma hoidetaan iloinen hymy huulilla. Näistä kahdesta periatteesta ei anneta periksi, vaikka verkkoon nyt osin siirrytään. Hiljalleen mietimme, mitkä tuotteet voisivat one-to-one -keskustelun lisäksi olla videoyhteydellä tehokkaasti toteutettavia vaihtoehtoja. Kaikki hyvät ideat ovat siis tervetulleita!

Käytämme tunneilla Whereby-videoyhteyttä, joka on kaikkien saatavilla maksutta. Sitä ei tarvitse ladata, pelkkä kirjautuminen riittää.

Kun olet verkkokaupasta ostanut tuotteen, ota yhteyttä meihin ja sovitaan tarkka tapaamisaika. Samalla voit hiukan kertoa, millaista apua katsot tarvitsevasi. S-postaile tai soittele ja mietitään parhaat vastaukset tarpeisiisi!

See you soon – online!