Kävelylle englanniksi – tarjous

Tiina /

Kielikumppani aloitti englannin keskustelukävelyt jo vuosia sitten. Kävelyssä tapahtuva raajojen ristikkäisliike tukee tutkitusti muistamista ja oppimista. Tähän korona-aikaan kävely raittiissa ulkoilmassa sopii mainiosti, mikäli terveinä pysytään – puolin ja toisin. Kyseessä ei ole mikään vauhdikas ravaus, vaan rauhallinen kävely, jonka aikana keskustellaan juuri sinulle tärkeistä asioista – aiheet voivat liittyä niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Tapaamisen jälkeen saat sähköpostiisi sanoja/ilmaisuja, joihin olemme kävelyn aikana ns. törmänneet. Mikäli huomataan, että joku tietty rakenne on hankala, lähetämme sinulle myös tehtävän juuri tuosta hankalasta rakenteesta.

Mikäli siis haluat keskustelutaitojasi hioa, nyt kannattaa tarttua konkarikouluttajan kevättarjoukseen:

3 x 60 minuutin kävely Ruissalossa (paikka voidaan sopia mahdollisesti muuallekin) + kotityö sähköpostitse: 160 e + alv 24%.

Tarjous on voimassa 15.4. asti ja kävelyt tehdään viimeistään kesäkuussa. Mikäli työnantajasi satsaa koulutukseen, alv on tietysti vähennyskelpoinen. Mikäli työnkuvasi vaatii englannin osaamista, voit yksityishenkilönäkin saada verottajalta mahdollisuuden liittää koulutuskustannus omaan verotukseesi.