Icebreaker englannin jutustelujännityksen taklaamiseen

Tiina /

Jännittääkö englannin puhuminen? Kielikumppanin Icebreaker-lyhytkurssi on ratkaisu!

Tuntuuko, että kaveriporukassa ”kaikki muut osaa niin hyvin”? Olisiko kiva matkoilla heittäytyä keskusteluihin ihan täysillä?

Tule Kielikumppanin kanssa juttelemaan 3 x 45 min. Whereby-videoyhteydellä ja helpotetaan puhumisen tuskaa. Opiskelu tapahtuu yhdessä sovitulla aikataululla, esim. kerran viikossa. Harjoittelemme jutustelutaitoja iloisesti ja rennosti. Todennäköisesti huomaat osaavasi paljon enemmän kuin luulitkaan!

Jututtajanasi Icebreaker-minikurssilla toimii konkarikouluttaja Tiina Purhonen, FM. Ota yhteyttä ja mietitään, olisiko Icebreaker sopiva vaihtoehto sinulle! Voit samalla halutessasi varata maksuttoman vartin online-tapaamisen tai puhelinkeskustelun, jonka jälkeen vasta päätät, miten haluat edetä.

Yksi tapaaminen kestää siis 45 minuuttia. Icebreakerin kokonaishinta 180 e sisältää arvonlisäveroa 34,84 e (alv 24 %). Summa laskutetaan tilausvahvistuksesi jälkeen ennen ensimmäistä tapaamistamme. Whereby-yhteys on sinulle maksuton ja saat Kielikumppanista linkin, jolla pääset tapaamiseen. Jos työnantajasi osallistuu maksuun, voimme räätälöidä sisällön työnkuvasi mukaisesti. Toisaalta saattaa olla, että siihen tarkoitukseen sopisi paremmin Kielikumppanin työenglannin online-kurssi. Siitä löydät lisätietoa edellisestä julkaisustamme Juuri nyt -kohdasta.

Laitetaanko siis piste puhumisen pelolle? Voit myös hyvin antaa kurssin toiselle lahjaksi. Ota yhteyttä, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat heti varata oman kurssisi.

– sposti: tiina.purhonen@kielikumppani.fi
– puh. 0400 744 863, Tiina saattaa olla englannin tai ranskan tuntia pitämässä (Turun Logomossa tai verkossa) eikä siksi voi vastata, joten jätä viesti ja soittelemme sinulle takaisin.

Mikäli haluat jutustelutuokioiden lisäksi tehtäviä kotihommiksi, Kielikumppanilla on tarjolla kotityöpaketti. Jokaisen tapaamisemme jälkeen lähetämme sähköpostiisi pienen paketin englannin tarpeisiisi ja tasoosi sopivia tehtäviä. Palautat paketin ennen seuraavaa tapaamista ja meiltä tulee sitten joko korjaukset tai korjausehdotukset, joiden kautta tapahtuu tehokasta oppimista. 3 kerran kotitehtäväpaketin hinta on 36 e (sis. alv 24%, 6,97 e).

Yksityis-, pari- ja pienryhmätunnit ovat tietysti ihan livenäkin mahdollisia, joten Turun seudulla asustelevat ovat lämpimästi tervetulleita Logomon Konttoriin! Kielikumppani on jo yli 20 vuotta toiminut englannin, ranskan ja saksan sparraajana, hyvin tuloksin.

Let’s break ice together!