Englannin keskustelutaidot seuraavalle tasolle – yksityistunnit etänä

Tiina /

Jännittääkö tilanteet, joissa pitäisi jutella englanniksi töissä tai vapaa-ajalla? Hirvittääkö vastata töissä puhelimeen, jos vaikka englantia joutuu puhumaan? Olisiko kiva tehdä videoita verkkoon englanniksi, mutta tuntuu, ettei oikein luonnistu?

Tule Kielikumppanin oppiin 4 x 60 min. maksuttomalla Whereby-videoyhteydellä ja nostetaan englannin puhetaidot seuraavalle tasolle. Opiskelet kuten parhaaksi näet – peräkkäisinä päivinä, kerran viikossa tai joka toinen viikko. Harjoittelemme tunneilla niitä asioita, jotka ovat juuri sinulle hankalia keskustelussa. Todennäköisesti huomaat osaavasi paljon enemmän kuin luulitkaan ja huomaat myös, ettei se puhuminen ihan niin kamalaa olekaan.

Juttukaverinasi tehokurssilla toimii konkarikouluttaja Tiina Purhonen, FM. Soittele/sähköpostaile ja kerro, minkä näet hankalana englannin puhumisessa ja aloitetaan iloisesti ongelman ratkaisu! Jos tuntuu hankalalta määritellä ongelmaa, ei hätää, se selviää kyllä kunhan juttusille pääsemme. Eikä ole pakko sikaa (tässä: opettajaa;) säkissä ostaa! Varaa maksuton vartin online-tapaaminen tai puhelinkeskustelu Tiinan kanssa ja päätät vasta sen jälkeen, jos online-keskustelukurssi on sinulle oikea ratkaisu.

Yhdellä kerralla kulutamme aikaa siis 60 minuuttia, jonka jälkeen saat sähköpostitse kotitehtävän, joka määritellään juuri sinun todellisten tarpeiden mukaisesti. Kurssin hinta on 300 e + alv 24 %, joka laskutetaan tilausvahvistuksesi jälkeen. Mikäli kurssin jälkeen haluat vielä jatkaa toiset 4 kertaa, jatkokurssin hinta on 280 + alv 24 %.

Laitetaanko siis englannin jutustelutaidot kuosiin? Ota yhteyttä, jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat heti varata oman kurssisi:
– sposti: tiina.purhonen@kielikumppani.fi
– puh. 0400 744 863, Tiina saattaa olla englannin tai ranskan tuntia pitämässä (Turun Logomossa tai verkossa) eikä siksi voi vastata, joten jätä viesti ja soittelemme sinulle takaisin.

Yksityis- ja pienryhmätunnit ovat tietysti ihan livenäkin mahdollisia, joten Turun seudulla asustelevat ovat lämpimästi tervetulleita Logomon Konttoriin! Kielikumppani on jo yli 20 vuotta toiminut englannin, ranskan ja saksan sparraajana, hyvin tuloksin.

CU soon online!