Englannin rakenteet kuntoon yksityistunneilla verkossa

Tiina /

Olisiko tarvetta harjoitella englannin rakenteita? Sen voi nyt tehdä yksityistunnilla verkon kautta Kielikumppanin Tiinan kanssa. Valitse itsellesi mielenkiintoinen aihealue (lista alla) ja tavataan Whereby-yhteydellä 75 minuutin verran verkossa. Ota yhteyttä tiina.purhonen@kielikumppani.fi, kerro minkä alla olevista 6 aiheesta haluat opiskella ja sovitaan online-tapaaminen. Saat laskun sähköpostiisi, kun olet vahvistanut tilauksesi.

Käymme aiheen yhdessä läpi ja tapaamisen jälkeen saat itsellesi sopivan tasoisen tehtäväpaketin aiheesta. Yksityistunti takaa sen, että voimme opiskella aiheen juuri sinulle sopivalla tasolla sekä niistä aiheista, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Tunnin aikana selviää, minkä tasoisesta harjoituksesta hyödyt parhaiten ja saat sen perusteella tehtäväpaketin sähköpostitse. Palautat paketin Tiinalle ja saat paluupostissa ehdotuksia korjauksista – jos sellaisia tarvitaan;). Et siis saa suoraan oikeita vastauksia, vaan ideana on laittaa sinut vielä toisenkin kerran hommiin aiheen parissa, jotta oppimista todella tapahtuu.

Lähes 30 vuoden urallaan Tiina on nähnyt selkeästi, mitkä ovat hankalimmat kompastuskivet suomalaiselle englannin puhujalle/kirjoittajalle. Aihealueet on valittu tämän mukaisesti. Jos listalla ei ole juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa, ota ihmeessä yhteyttä ja mietitään, mitä voimme tehdä asian suhteen.

Mikäli tarvitset englantia työssäsi, kannattaa kysäistä, josko työnantaja haluaisi olla maksumiehenä.

Tässä aiheet, joista voit valita itsellesi sen pähkinäisimmän:

1. APUVERBIT ja niiden kiertomuodot: can /be able to; must/have to; should, may, might jne

2. KIELTO- JA KYSYMYSLAUSEEN teko: Why does he study English? / He doesn’t really know. HUOM! Jos tätä aihetta pidät kovin hankalana, kannattaakin ensin ottaa ykkösvaihtoehto (apuverbit), sillä sen hanskaaminen on aivan olennaista kysymysten ja kieltojen tekemisessä.

3. YLEIS- JA KESTOMUODOT: I study English vaiko I’m studying English / I have lived… vaiko I have been living… Tämä kannattaa vain, mikäli perusaikamuodot ovat jo tuttu juttu aiemmastaan.

4. MENNEET AIKAMUODOT: imperfekti (tein), perfekti (olen tehnyt), pluskvamperfekti (olin tehnyt)

5. EHTOLAUSEET ELI JOSSITTELUT: ”Opiskelen, jos joku auttaa minua. Opiskelisin englantia, jos joku auttaisi minua. Olisin jo aloittanut, jos olisi ollut aikaa.”

6. PERUSMUOTO VAI –ING: I like to study vaiko I like studying. / We managed to do that vaiko We managed doing that.

Yhden kerran hinta on 80 euroa + alv 24 %. Hinta sisältää 75 minuutin verkko-opetuksen sekä tehtäväpaketin sähköpostiin lähetettynä.

Looking forward to meeting (vaiko: meet?) you online!

With kind regards,

Tiina, your language partner