Englannin keskustelukurssi korona-aikaan

Tiina /

Jännittääkö tilanteet, joissa pitäisi jutella englanniksi töissä tai vapaa-ajalla? Hirvittääkö vastata töissä puhelimeen, jos vaikka englantia joutuu puhumaan? Oletko matkustellessa joskus ajatellut, että hiukan voisi englannin taitoja vahvistaa?

Tule Kielikumppanin oppiin Whereby-videoyhteyden kautta 4 kertaa huhti-elokuun aikana ja nostetaan englannin puhetaidot seuraavalle tasolle. Opiskelet kuten parhaaksi näet – peräkkäisinä päivinä, kerran viikossa tai joka toinen viikko. Harjoittelemme tunneilla niitä asioita, jotka ovat juuri sinulle hankalia keskustelussa. Todennäköisesti huomaat osaavasi paljon enemmän kuin luulitkaan ja huomaat myös, ettei se puhuminen ihan niin kamalaa olekaan.

Juttukaverinasi tehokurssilla toimii Tiina Purhonen, FM. Soittele, sähköpostaile tai tule puolen tunnin tapaamiseen Whereby-videoyhteydellä Tiinan kanssa, kerro minkä näet hankalana englannin puhumisessa ja aloitetaan iloisesti ongelman ratkaisu! Jos tuntuu hankalalta määritellä ongelmaa, ei hätää, se selviää kyllä kunhan juttusille pääsemme. Alkutapaamisen jälkeen voit mietiskellä rauhassa, josko haluat minikurssin aloittaa.

Rekisteröidy whereby.com -osoitteessa käyttäjäksi (tätä ohjelmaa ei tarvitse ladata koneelle) ja tulet sitten huoneeseen nimeltä tiinapurhonen. Lähetämme sähköpostiisi myös linkin, jota kautta pääset helposti perille. Tarkka tapaamisaika täytyy myös tietysti sopia etukäteen esim. sähköpostitse.

Jos englanti on työsi kannalta olennainen taito, kysäise työnantajasi mielipidettä maksun suhteen, kurssin sisältö räätälöidään asianmukaisesti. Jos pystyt verottajalle näyttämään englannin tarpeellisuuden työssäsi, on mahdollista saada kurssin hinta henkilökohtaiseen verotukseen.

Hinta neljältä tapaamiselta yhteensä: 190 e (sis. alv 24 %, 36.78 e). Yhdellä kerralla kulutamme aikaa 60 minuuttia. Hinta sisältää joka kerran jälkeen sähköpostitse toimitettavan kotitehtävän, joka määritellään asiakkaan todellisten tarpeiden mukaisesti. Kurssi laskutetaan tilausvahvistuksesi jälkeen. Tämä korona-ajan hinnoittelu on voimassa kesäkuun 2020 loppuun asti ja kurssitapaamiset toteutetaan elokuun loppuun mennessä.

Laitetaanko siis englannin jutustelutaidot kuosiin? Varaa paikkasi heti:
– sposti: tiina.purhonen@kielikumppani.fi
– puh. 0400 744 863, Tiina saattaa olla tuntia pitämässä (Turun Logomossa tai verkossa) eikä siksi voi vastata, joten jätä viesti ja soittelemme sinulle takaisin.

Varmuudeksi vielä: Whereby-videotapaamista varten ei siis tarvitse ladata mitään ohjelmaa, pelkkä kirjautuminen riittää eikä se maksa mitään. Saat siellä ”oman huoneen”, josta voit sitten tulla koputtamaan tiinapurhonen-huoneeseen, vaikkapa lähettämämme linkin kautta.

Kielikumppani on jo yli 20 vuotta toiminut Turun seudulla englannin, ranskan ja saksan sparraajana, hyvin tuloksin.

CU soon online!